Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KÁRPÁT-MEDENCEI MAGYAROK ZENÉJE 2014
Pesti Vigadó - Díszterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Kárpát-medence magyarságának és nemzetiségeinek kulturális találkozását célul kitűző sorozat idei határon túli koncertjei után a Gálakoncertnek, mely november 22-én lesz, a Vigadó Díszterme ad otthont.

A 2001-ben indult Kárpát-medencei Magyarok Zenéje (KmMZ) sorozat az idei évben szeptembertől novemberig ismét ünnepi koncerteket rendez, melynek során Királyhelmec, Beregszász, Nagyvárad, Magyarkanizsa és Lendva ad otthont Pál István „Szalonna”, a Misztrál együttes, a Fonó zenekar és a Tekerős Barátok zenéjének. Ezen alkalmakon bekapcsolódik a programba egy-egy helyi népzenekar, kórus vagy táncegyüttes is, erősítve a magyar kulturális összetartozást. E sorozat idei rendezvényei után 2014. november 22-én 17:00 órakor kerül megrendezésre a Vigadóban a soron következő – CD adományozással egybekötött – budapesti Gálakoncert, melyre várjuk azokat a városokat is, melyek szeptember, október és november folyamán befogadták a KmMZ koncertjeit. Közreműködik: Agócs Gergely (Felvidék) Pál István „Szalonna” bandája és néptáncos barátai Kovács Krisztián (pusztinai csángó furulyás és énekes) és Szilágyi Szabolcs (koboz) Tekerős Barátok Misztrál együttes
  Stáblista
Zenész 
Pál István Szalonna 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?