Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TIED A VILÁG - ZENÉS TÁRSASJÁTÉK
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
50 éve jött létre az a zenei formáció, amely kitörölhetetlen és azóta is meghatározó a hazai könnyűzenei életben. Az Illés Zenekar minden dala sláger, minden megszólalásukat kőbe lehet vésni, minden üzenetük kordokumentum. Ugyanakkor minden házibuli elengedhetetlen tartozéka és fénypontja, ha felkerül egy Illés lemez, már pedig legtöbbször felkerül.

Most színpadon a …Tied a világ!, melyben 20 Illés sláger hangzik el, kiváló fiatal művészek előadásában, sőt Szörényi Levente, Bródy János és Szörényi Szabolcs jelenléte teszi igazán egyedivé ezt a zenés játékot. Könnyed, kedves, szórakoztató tisztelgés lesz ez az Illés Zenekar előtt. dalok: Illés Zenekar librettó: Szente Vajk   szereplők: FEKE PÁL GUBIK PETRA SERBÁN ATTILA NAGY SÁNDOR
VASTAG TAMÁS CSOMÓS LAJOS GULYÁS ATTILA, LISZI MELINDA

zenekar:
dob: SZÖRÉNYI ÖRS
billentyűk: REVICZKY BALÁZS / SEBESTYÉN ÁRON
gitár: KÉKKŐI ZALÁN, POLYÁK ANDRÁS
basszusgitár: PETHŐ GÁBOR zenekarvezető: SZÖRÉNYI ÖRS
  Stáblista
Rendező 
Szente Vajk 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?