Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FÁZISOK - FÜGGÉS/POLARITÁSAIM - KÖZÉP-EURÓPA TÁNCSZÍNHÁZ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Közép-Európa Táncszínház Fázisok sorozatának legújabb produkciói.

A Fázisok című sorozat illeszkedik a Közép-Európa Táncszínház táncosainak alkotóműhelyéből 2010 októberében kikerült Io Sono sorozathoz, melyben a társulat táncművészei önállóan, de egymást inspirálva, műhelymunkák során kísérleteztek, hogy önmagukból minél több színt mutathassanak meg. E folyamat folytatásaként alakult ki a Fázisok sorozat, amelyben most fázisonként kapunk betekintést új kísérletező műhelymunkáikba. A táncos-alkotók saját mondanivalójukat fürkészve igyekeztek közös gyökeret találni emlékeikben, vágyaikban, illetve új élményeket, emlékeket teremteni. A sorozat első darabja a 2013 júniusában bemutatott, Mádi László Egy fáról című alkotása volt. A kutatás folytatásaként idén szeptemberben Palcsó Nóra és Frigy Ádám táncművészek útkereséseibe tekinthetnek be az érdeklődök Függés és Polaritásaim munkacímű demonstrációikkal. Függés Alkotók-előadók: Palcsó Nóra, Frigy Ádám, Karlik József Polaritásaim Alkotók-előadók: Frigy Ádám, Mádi László
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?