Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BLACK - OUT
Barba Negra Music Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1039 értékelés alapján
  Leírás
A Csányi testvérek alapította Black-Out a ’90-es évek közepére az egyik legnépszerűbb zenekarává nőtte ki magát a hazai rockszíntéren. Sikerüket megannyi lemez és hatalmas ovációt kiváltó fellépés tetézte, slágerdalaikat pedig mai napig is betéve tudja több ezer ember.

Tavaly novemberben tartották a 20. jubileumi bulijukat, ahol számos vendégzenész közreműködésével köszönték meg a mögöttük álló két évtizedet és a lelkes kitartást a közönségnek! Jó hír, hogy az ünneplés idén sem marad el: november 15-én a BLACK-OUT fennállásának huszonegyedik évfordulójára kerül sor a BARBA NEGRA MUSIC CLUBBAN!

Program:

20:00 kapunyitás
20:45 vendégzenekar
22:00 BLACK-OUT

Koncertek után buli hajnalig!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1117, Prielle Kornélia u. 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?