Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BROADWAY FELETT AZ ÉG
Centrál Színház - Kisszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.9 / 10) - 735 értékelés alapján
  Leírás
BROADWAY FELETT AZ ÉG musical két részben Kiss Márton és Baráthy György története alapján a szövegkönyvet írta: Kiss Márton

Egy budapesti színház körül sorra halnak a színikritikusok, fura mód csak olyanok, akik a közelmúltban rosszat mertek írni a társulat tagjairól. A primadonna, a bonviván, a szubrett és a táncos-komikus: bármelyikükről könnyen kiderülhet, hogy sorozatgyilkos. Szerelem, szenvedély, projektor, lézer, szárazjég. Nézzünk mélyen magunkba: nincs olyan ember, aki közömbös lenne a zenés színház iránt, vagy rajongva imádjuk, vagy szenvedélyesen gyűlöljük. Végre egy musical azokról, akik imádják a musicaleket azoknak, akik utálják. A Broadway felett az ég ősbemutató, vérbeli musical, ami gyilkos humorral mesél rólunk megidézve a zenés színház legismertebb remekműveit. Egy musical, amire nem számítottál! A Broadway felett az ég ősbemutató, vérbeli musical, ami gyilkos humorral mesél rólunk megidézve a zenés színház legismertebb remekműveit. Zongorán közreműködik: Csák Péter / Darvas Ferenc Látvány: Polgár Péter Szcenikus: Barkovics Zoltán A bemutató időpontja: 2014. november 7.

Az előadást 14 éven felüliek számára ajánljuk.
  Szereposztás
Színész 
Borbás Gabi 
Színész 
Botos Éva 
Színész 
Cserna Antal 
Színész 
Papp János 
Színész 
Rada Bálint 
Színész 
Szilágyi Csenge 
  Stáblista
Rendező 
Kiss Márton 
A rendező munkatársa 
Kántor Nóra 
Koreográfia 
Simányi Zsuzsanna 
Dalszöveg 
Baráthy György 
Zeneszerző 
Darvas Ferenc 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!