Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KAMPEC III.
KoMod Színház - Színházterem Komod

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Kampec egy színházi sorozat a vígjáték, a thriller és a krimi határán.

A történet egy hullaházban játszódik, ahol különféle rejtélyes ügyek történnek. A szereplők groteszk figurák, akiknek megvan a saját bajuk, stich-jük. A történet fő szála egy sorozatgyilkosság, és emellett minden epizód egy önálló történet, sok fekete humorral és abszurd helyzetekkel.

A Kampec harmadik és egyben évadzáró epizódjában kiderül, hogy mi lesz Mamma sorsa, miután a Halál új munkát ajánlott neki. Timi egyre közelebb kerül a sorozatgyilkosság megoldásához, és a gyilkos is feltűnik a hullaházban, hogy lezárjon bizonyos ügyeket. Az epizódok önálló előadásokként is megállják helyüket, így bárki bármikor csatlakozhat, így az sem fog csalódni, aki a harmadik résznél kapcsolódik be a történetbe.

Az előző részek tartalmából:
Mamma, a halottlátó takarítónő próbál segíteni a halottak elintézetlen ügyeiben, miközben a Halállal kötött alkuja szerint legfőbb vágya, hogy elhunyt lányával még egyszer beszélhessen. Erre lehetőséget is kap a második részben, amikor a Halál felajánlja neki, hogy lépjen az ő helyébe.

A második epizódban bizonyossá válik, hogy az ide szállított hullák között összefüggés van, és mindannyian egy sorozatgyilkos banda áldozatai, akik amolyan igazságosztóként kiiktatják a "társadalomra káros" szakmák dolgozóit (NAV-os, közteres, BKV ellenőr). 

Az ügyeket bonyolítja, hogy a helyi rendőrnő, Timi felsőbb utasításra rendszeresen meghamisíttatja a bizonyítékokat a hentesből átképzett boncmesterrel, Csabival. Timi ezeket az ügyeket is próbálja eltussolni, ám az ott dolgozókat egyre inkább érdekli ez a sorozatgyilkosság, különösen Sárit, az asszisztenst. A gyanú végig az új gyakornokra terelődik, aki a SOTE-ról csöppent ebbe az eldugott és lepukkant hullaházba, ahol semmit nem ér a szaktudásával, hiszen a boncmester maga is csak a flexet ismeri.    Szereplők: Mamma:  Andresz Kati Csabi, boncmester: Mokány Csaba Sári, asszisztens: Szabó Sára Peti „Sote”, új gyakornok: Inoka Péter Timi, nyomozónő: Kelemen Tímea Zsuzsanna Takarítónő: Kókai Réka Pultos: Kocsis Fülöp   Világítástervező: Ilyés Róbert Leó Rendező: Kovács Henrietta
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1126, Királyhágó u. 5/B Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?