Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

GÖDÖLLŐ TÁNCSZÍNHÁZ: EGRI CSILLAGOK
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Ősbemutató Gárdonyi Géza regénye nyomán, két felvonásban

A két felvonásos darab nemcsak az ifjúság, hanem a felnőtt nézők számára történelmi hűsséggel meséli el a táncnyelvén a három részre szakadt ország történetét. Szereplők: Gergely - Papp Tamás Vica - Philipp Noémi Dobó - Lénárt Gábor Jumurdzsák - Szabó Áron   További szereplők: Fukk Áron, Gucsi Anna, Lénárt Ádám, Mészáros Bence, Monori Dominik, Pekár Attila, Safranka-Peti Zsófia, Sebők Melinda, Tibold Eszter, Vass Domonkos, Virágh Gyöngyvér Tánckar: Bella Zsófia, Kertész Boróka, Kertész Mátyás, Lászlóffy Júlia, Parkánszky Barnabás, Utassy Kata, Virágh Eszter  
  Stáblista
Rendező-koreográfus 
Kézér Gabriella 
Rendező-koreográfus 
Lénárt Gábor 
Rendező-koreográfus 
Vajda Gyöngyvér 
Zeneszerző 
Gémesi Gergely 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?