Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
J(A)ZZ - JAZZY LIVE: LÁSZLÓ ANNA QUARTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
László Anna 2012-ben tűnt fel első lemezével az osztrák jazz-színtéren, aminek azóta is aktív tagja. A Nameless Love című albumon Anna saját jazz-balladáit és Alegre Corrêával közösen írt dalait az osztrák zenészek legjobbjainak közreműködésével rögzítették (Wolfgang Muthspiel, Peter Herbert, Mario Gonzi).

A linzi Bruckner Egyetem Jazztanszakán diplomát szerzett – egyébként építészmérnök végzettségű – énekesnő második lemeze elkészítéséhez Brazíliába utazott, ahol a zeneszerző/zongorista Marcelo Amazonas személyében nagyszerű zenésztársra talált. Marcelo klasszikus és különböző jazz/popzenei szerzeményeivel komoly sikereket ért el Brazíliában, Japánban, Ausztriában és Franciaországban, többek között Edu Loboval, Lula Galvãoval és Alegre Corrêával együttműködésben. Anna, Marcelo és Alegre közös kompozícióikból 2013 tavaszán Florianopolisban Blue Wave címmel új stúdiólemezt vettek fel Arnou de Melo basszusgitáros közreműködésével. Az új album mellett a Nameless Love és Marcelo Amazonas dalai hozzák el az Opus Jazz Clubba a bossa nova, szamba és choro zenéjével keveredő, magávalragadó hangzásvilágát.
  Közreműködők: László Anna - ének
Marcelo Amazonas - zongora
Stephan Mastnak - basszusgitár, nagybőgő
Luís André - dob www.annalaszlo.com   Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?