Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VIDEO GAMES LIVE
SYMA C Csarnok

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Video Games Live ™ multimédiás koncert a legnépszerűbb videojátékok zenéjéből szimfonikus zenekar, szólisták és kórus előadásában.

A műsort exkluzív felvételek kísérik különböző videojátékokból, a játékok kezdetétől egészen napjainkig. A Video Games Live az első és egyben legsikeresebb videojáték turné koncert a világon, 5 kontinens 30 országában több mint 300 koncerttel a háta mögött. VIP Experience csomag kapható, mely tartalmazza: - Video Games Live backstage belépő kártya
- A koncert előtti körbevezetés, QandA -kérdések és válaszok illetve találkozó a Video Games Live-ot életre keltő Tommy   Tallaricoval.
- Ingyenes letöltő kártya az értékesítési rekordokat döntő Video Games Live: Level 3 albumhoz.
- A turné hivatalos posztere.
- VGL eltávolítható tetoválások.
- Különleges, elsők közötti bejutás a koncert utáni találkozóra.
- Az előadás kottájának aláírt első oldala.
- A csomag megvásárlása után, kérjük küldjön e-mailt a budapest@videogameslive.hu címre, hogy a részletekről tájékoztathassuk. Video Games Live koncertjeggyel együtt érvényes!  
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1146, Dózsa György út 1 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?