Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÖRDÖGLAKAT
Thália Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Anthony Shaffer: Ördöglakat A Madách Színház és a Thália Színház közös produkciója.

Az angliai Wiltshire kastélyának különc ura, Andrew Wyke népszerű krimiszerző. Otthona pontosan tükrözi egyéniségét: minden a valóság határait feszegeti, minden a játékról, a szerepjátszás iránti rajongásáról szól. Ide csalja el feleségének csábítóját, a fiatal és jóképű Milo Tindle-t, és minden jel arra vall, hogy csupán jó tanácsokkal akarja ellátni - afféle használati utasítást adni az új szeretőnek az asszonyhoz.

Wyke azonban meglepő ajánlattal él: ha Milo belemegy egy kockázatos játékba, ő nem áll a szerelmesek útjába, sőt, biztosítja az induló tőkét a majdani boldogsághoz. Milo rááll a merész ajánlatra, és olyan események láncolata indul el, amelyek során már lehetetlen megmondani, hol ér véget a valóság, és hol szippantja be a gyanútlant Wyke képzeletének baljós örvénye.Anthony Shaffer 1970-ben írta fordulatos thrillerét, mely azóta két filmfeldolgozást is megért - előbb Laurence Olivier és Michael Caine, majd Michael Caine és Jude Law főszereplésével. Szcenikus: Német Tibor Világítástervező: Bodon Károly
  Szereposztás
Andrew Wyke 
Gálvölgyi János 
Milo Tindle 
Nagy Sándor 
Doppler nyomozó 
Ruzik Gábor 
Tarrant őrmester 
Kovács R. István 
Higgs tizedes 
Sárközi Péter 
  Stáblista
Rendező 
Szirtes Tamás 
A rendező munkatársa 
Fellegi Réka 
Díszlet 
Menczel Róbert 
Jelmez 
Tordai Hajnal 
Zenei szerkesztő 
Kocsák Tibor 
Dramaturg 
Zöldi Gergely 
Fordító 
Zöldi Gergely 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Tháliában a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, legkésőbb 30 perccel az előadás előtt érj oda!
  Cím
  Hogy tetszett?