Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÖRDÖGLAKAT
Thália Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Anthony Shaffer: Ördöglakat A Madách Színház és a Thália Színház közös produkciója.

Az angliai Wiltshire kastélyának különc ura, Andrew Wyke népszerű krimiszerző. Otthona pontosan tükrözi egyéniségét: minden a valóság határait feszegeti, minden a játékról, a szerepjátszás iránti rajongásáról szól. Ide csalja el feleségének csábítóját, a fiatal és jóképű Milo Tindle-t, és minden jel arra vall, hogy csupán jó tanácsokkal akarja ellátni - afféle használati utasítást adni az új szeretőnek az asszonyhoz.

Wyke azonban meglepő ajánlattal él: ha Milo belemegy egy kockázatos játékba, ő nem áll a szerelmesek útjába, sőt, biztosítja az induló tőkét a majdani boldogsághoz. Milo rááll a merész ajánlatra, és olyan események láncolata indul el, amelyek során már lehetetlen megmondani, hol ér véget a valóság, és hol szippantja be a gyanútlant Wyke képzeletének baljós örvénye.Anthony Shaffer 1970-ben írta fordulatos thrillerét, mely azóta két filmfeldolgozást is megért - előbb Laurence Olivier és Michael Caine, majd Michael Caine és Jude Law főszereplésével. Szcenikus: Német Tibor Világítástervező: Bodon Károly
  Szereposztás
Andrew Wyke 
Gálvölgyi János 
Milo Tindle 
Nagy Sándor 
Doppler nyomozó 
Ruzik Gábor 
Tarrant őrmester 
Kovács R. István 
Higgs tizedes 
Sárközi Péter 
  Stáblista
Rendező 
Szirtes Tamás 
A rendező munkatársa 
Fellegi Réka 
Díszlet 
Menczel Róbert 
Jelmez 
Tordai Hajnal 
Zenei szerkesztő 
Kocsák Tibor 
Dramaturg 
Zöldi Gergely 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Tháliában a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, legkésőbb 30 perccel az előadás előtt érj oda!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?