Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CINEMUSIC CSALÁDI DÉLELŐTT - BUDAFOKI DOHNÁNYI ZENEKAR, VEZÉNYEL HOLLERUNG GÁBOR
MÜPA - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Klasszik Rádió 92.1 jóvoltából immáron ez lesz a IV. CINEMUSIC koncert, amelyen idén is a filmzene-irodalom legjavából csendülnek fel dallamok.

A megszokott előadáson felül ezúttal a családoknak külön meglepetéssel szolgálunk.
Szeretettel várjuk a CINEMUSIC CSALÁDI DÉLELŐTT koncertünkre, november 9-én 11 órakor.
A családi koncerten a felnőtt tartalmú filmeket/filmzenéket 6 éven felüli gyerekeknek szóló filmek zenéire cseréltük. Közreműködik a Budafoki Dohnányi Zenekar  Hollerung Gábor vezényletével, az est házigazdája Réz András filmesztéta; és az est sztárvendége Kállay-Saunders András lesz, bemutatkozik a Nyíregyházi Cantemus Gyerekkórus.
Az idei koncert különlegessége, hogy a zenékhez készült kisfilmek, speciális technikájú klipek élményszerűen mutatják meg film és zene kapcsolatát3D-ben is. John Williams: Star Wars overture Grofé: Grand Canyon – Sivatagi show Bartók Béla: Cipósütés Wolf Péter: VUK Bizet: Carmen – gyermekkatonák dala Aerosmith:  I don’t  wanna miss a thing - Armageddon James Horner: Avatar * * * * * Kuhlau: Elverhoj nyitány – Az Olsen banda bosszúja Vujicsics Tihamér: A Tenkes kapitánya Kodály Zoltán: Lengyel  László              Brian Adams:  Everything I do… – Robin Hood John Williams: Harry Potter és az azkabani fogoly Alan Silvestri: Vissza a jövőbe John Williams: Jurassic Park   A koncertet 6 éven felülieknek ajánljuk.      
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ezen az előadóhelyen a jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron.
  Cím
  Hogy tetszett?