Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉVSZAK KONCERTEK A MÁV SZIMFONIKUSOKKAL ÉS A MAGYAR VIRTUÓZOK KAMARAZENEKARRAL
Ady Endre Művelődési Központ - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.1 / 10) - 40 értékelés alapján
  Leírás
Évszak koncertek a MÁV Szimfonikusokkal és a Magyar Virtuózok Kamarazenekarral Ismeretterjesztő ifjúsági hangversenysorozat a társművészetek bevonásával 5-12 éves gyerekeknek.

Célunk az élményszerű zenehallgatás, a befogadói kompetenciák fejlesztése és az ismeretanyagok összekapcsolása. A befogadói kompetencia fejlesztését segíti, hogy nem lexikális információkat adunk át, hanem a zeneszerző személyiségét mutatjuk be, művészi és emberi élethelyzeteiről mesélünk, és ehhez kapcsolódó képi anyagot mutatunk be. A zenei ismereteket pedig a zenében rejlő gesztusok, különböző karakterek, hangulatok, érzelmek érzékelésével mélyítjük el. Törekszünk az érzelmi és intellektuális befogadás egyensúlyára. Fontos, hogy az ifjúság tudjon különbséget tenni a figyelmes zenehallgatás és a háttérzene között. A hangversenyek zenei anyaga igazodik az adott évszakhoz, vagy címében fedezhető fel, vagy hangulatában. A zenehallgatáshoz vizuális megjelenítés is kapcsolódik. Az évszakra jellemző természeti képek, képzőművészeti alkotások, melyeket mindegyik korosztály tananyagához aktualizálunk. A zenék között az évszakokról szóló verseket is előadunk. Időtartam: alkalmanként kb. 60 perc
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, az Ady Endre Művelődési Központban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?