Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TRAININGSPOT TÁRSULAT: GARACZI LÁSZLÓ: OVIBRADER
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 510 értékelés alapján
  Leírás
Garaczi – szokásához híven – sok mindennel ironizál ebben a darabjában is…

Egy kisfiút édesanyja pszichológushoz visz, mert valami lelki csomó eredményeképp nem képes kimondani azt, hogy szereti édesanyját. Maga a vizsgálat az előadás gerince, amelyben „regresszív hipnózissal” a gyerek múltja, majd „progresszív hipnózissal” jövője elevenedik meg… Ez a történet képes felmutatni mai életünk számtalan nyűgét, baját, fonákságát; jókat derülhetünk elvált szülőn, alkalmi szexpartneren, természetgyógyászon, R2D2 és Trípió felbukkanásán, a testet öltött super egón, a pszichológus nem mindennapi szerelmi afférján…
A vidámnak tűnő anyaggal a szerző és a Társulat véleményt nyilvánít lélekgyógyászatról, gender-irodalomról, életpálya-modellekről… A Trainingspot Társulat 2007 őszén alakult Budapesten a színész-koreográfus Benkő Ágnes és a zeneszerző-rendező Pap Gábor irányításával. A társulatot olyan színházzal huzamosabb ideje foglalkozó személyek alkotják, akik számára alapelv a következetes és folyamatos kísérletezés, az alkotóművészet új kifejezésmódjainak keresése a mozgásművészet, a zene és a színház közös forrásvidékén, de érdeklődésük kiterjed a térspecifikus színházi formák, a képzőművészet és a performance világára is. A társulat sokak által egyedinek tartott színházi nyelve a zene és mozgás közötti közvetlen kapcsolat, kommunikáció minél mélyebb feltárására épül. Mégsem tekintik magunkat pusztán mozgás- vagy zenés színházi csoportosulásnak, amit szövegdramaturgiára épülő és tantermi színházi előadásaik is jeleznek.
Folyamatosan működő tantermi színházi projektük mellett az elmúlt két évadban figyelmük a kortárs magyar irodalom felé fordult: ezt jelzi az Esterházy-szövegek alapján készült Több nő, több férfi című beszédes mozgásszínházi előadás Mezey Gábor rendezésében, valamint a Kiss Judit Ágnes verses dráma-triptichonja alapján készült Szület-szeret-hal, melyet Tóth Miklós rendezett. Ez utóbbi az EMMI Katona József Pályázata révén jöhetett létre. Legutóbbi bemutatónk is kortárs szöveg, melyet Szegezdi Róbert rendezővel karöltve formált saját képére a társulat. Rendező: Solténszky Tibor
  Stáblista
Terapeuta 
Boros Ádám 
Fábián Péter 
Lovas Dániel 
Mama 
Bagaméry Orsolya 
Kata, Fábián szerelme kislányként, felnőttként 
Király Kriszta 
Bácskai, ovis társ, majd haver 
Balogh Péter 
Bácskai, ovis társ, majd haver 
Árvai Péter 
Zsuzsi, ovis/lány, csetelő és randipartner 
Solténszky Ráhel 
Okoska, Fábián felettes énje 
Benya Kata 
Somogyi Luca, természetgyógyász 
Jobbágy Kata 
Erika, kurva 
Manyasz Erika 
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!