Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ARANY JÁNOS: TOLDI
Thália Színház - Arizona Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Forte Társulat és az SzFE közös előadása A 2014-ben végzett fizikai színházi rendező-koreográfus osztály előadása Arany János klasszikusa nyomán.

„Ej, de dum-dum zene szól ma már, szól ma már a réteken, Nem pacsirta, sárgarigó, mint régen, Ej, sárgarigó énekének, énekének nincs párja, A jó ember, ej, de szíve vigasztalása.   Ej, de dum-dum zene, milyen nagy, ej, de nagy a te hatalmad, Te melletted erdő-mező nem alhat, Ej, pedig jó az Isten, megmutatja, megmutatja, hogy mi a szép, Hallgasd meg az erdő-mező énekét… Ámen” (Dresch Mihály)   Az előadás során a teljes Arany-mű elhangzik, miközben a mozgás, a zene, a tánc és a szöveg is szerves részévé válik. „Az igazi kihívást az jelentette, hogy hogyan tudunk egy klasszikus, veretes művet megszólaltatni a kortárs színház nyelvén.” (Horváth Csaba)
Osztályvezető tanárok: Lukáts Andor, Horváth Csaba
   
  Szereposztás
Színész 
Gyöngy Zsuzsa 
Színész 
Hegymegi Máté 
Színész 
Horkay Barnabás 
Színész 
Fehér László 
Színész 
Pallag Márton 
Színész 
Varga Krisztina 
Színész 
Zsíros Linda 
  Stáblista
Rendező-koreográfus 
Horváth Csaba 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Tháliában a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, legkésőbb 30 perccel az előadás előtt érj oda!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?