Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TITITÁ KALANDOZÁS RITMUSORSZÁGBAN ÓVODÁS ELŐADÁS
Ady Endre Művelődési Központ - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.1 / 10) - 40 értékelés alapján
  Leírás
Foltin Jolán Kossuth-díjas koreográfus ötlete alapján született a Tititá gyermekprodukció, ami a színházi élmény mellett, iskolán kívüli tanóraként is értelmezhető; legyen szó zenéről, irodalomról, környezetvédelemről, esélyegyenlőségről.

„Kalandra fel Ritmusországba, hol taktusra jár a gyerekek keze, feje, lába. Tititá, tátiti, gyertek velünk játszani! Itt minden kipróbálható, fazék, födő, fakanál megszólaltatható! Hallasd a hangod, dobogjon a lábad, üsd össze a tenyered, soha meg nem bánod!” – így szól a kikiáltó, aki nem más, mint Novák Péter, az előadás főszereplője, mozgatója. Partnerei muzsikusok és egy táncos pár − „Ti” és a „Tá”, – akikkel Ritmusországba kalandozik, a gyerekközönséget választva útitársul. Játékvezető: Novák Péter Zenészek: Küttel Dávid, Babos Károly, Szokolay Dongó Balázs Táncosok: Pótor Kata, Lengyel Szabolcs Zene: Novák Péter, Lázár Zsigmond és a Zenekar Szerkesztő-rendező: Foltin Jolán
  Stáblista
Játékvezető 
Novák Péter 
Szerkesztő, rendező 
Foltin Jolán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, az Ady Endre Művelődési Központban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?