Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

NINCSTELENEK
Ódry Színpad - Padlás

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(7 / 10) - 1 értékelés alapján
  Leírás
Az SZFE negyedéves színművész osztályának előadása

Borbély Szilárd: Nincstelenek Szabálytalan adaptáció Borbély Szilárd könyvéből, amely egy elzárt szatmári kisfalu helyszíneit és figuráit, emlékeit és hiedelmeit mutatja be, ahogy ezt egy gyerek láthatja. Az osztály tavalyi beszédvizsgájából készült előadás. Szereplők: Böröndi Bence  Dékány Barnabás  Dóra Béla  Jéger Zsombor  Novkov Máté  Patkós Márton  Pálya Cintia Pompónia  Prohászka Fanni  Somhegyi György  Szabó Sebestyén László Feczesin Kristóf Varga Lili Ilona Rendező: Máté Gábor Osztályvezető tanárok: Bagossy László, Rába Roland, Pelsőczy Réka
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron.

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, az Ódry Színpadnál elég, ha bemutatod okostelefonon, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt adatokat.
  Hogy tetszett?