Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
RÉGI, SZÉP IDŐK
Budaörsi Latinovits Színház - Major

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Elmerengünk, emlékezünk, visszavágyódunk, tapasztalunk, feldolgozunk, találkozunk, élünk... Szórakoztató kultúrest Kosztolányi Dezső tárcanovelláiból az Adler Kávéházban

Az egyórás zenés irodalmi est, Kosztolányi tárcanovellái által megrajzolt térképeken kalauzol vissza a pezsgő pesti életbe, melynek központjai a híres kávéházak voltak. A Horváth Jenő zenei világa által megfestett jellegzetes ’fin du siecle’ hangulat mellett mégis a jelenben, mai dilemmák közt találhatjuk magunkat. A századfordulóként emlegetett korszak az emberi történelem egyik leggyorsabb és legfelfoghatatlanabb változását hozta az élet minden területén. Hogyan fogták ezt fel akkor? És ma mit tudunk kezdeni az életünket átalakító változásokkal?
A Budaörsi Latinovits Színház és az Avogadro Csoport közös estje humorral, életkedvvel, zenével és szerelemmel szövi át a korszakos kérdések komolynak tűnő folyamát. Játsszák: GERA MARINA, MOLNÁR GUSZTÁV
Zenél: PAGONYI ANDRÁS
Színpadra alkalmazza: DANCSECS ILDIKÓ
   
  Szereposztás
Színész 
Gera Marina 
Színész 
Molnár Gusztáv 
  Stáblista
Színpadra alkalmazza 
Dancsecs Ildikó 
Zene 
Pagonyi András 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az általad választott előadásra csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni. Vészhelyzetben talán megoldják Neked máshogy, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz és vedd fel a legszebb mosolyodat!
  Cím
2040, Clementis László u. 22. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?