Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JÓSÁG SÍRÓ VÁGYA KUBIK ANNA ÖNÁLLÓ ESTJE
Budaörsi Latinovits Színház - Major

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Jászai díjas, Érdemes művész, Kossuth díjas színművész, akinek pályája Székesfehérvárról indult, itt járt gimnáziumba, innen vett részt 1977-ben a „Ki mit tud ?”-on. Azon színészek közé tartozik, akik az igényes szerepformálással, a mély jellemábrázoló színpadi játékkal szereztek nevet maguknak.

Önálló estjein azért mond kedves költőitől verseket, mert tudja,  hogy az emberek szomjúhozzák a szépséget, az igazságot. A tíz legszebb magyar szónak az alábbiakat tartja: gránátalma, tejkaramella, viola, gyöngédség, méz, bűbáj, bizalom, mamaillat, álom, gyöngyvirág. Őszinte hitvallás, a létezés felelőssége, elgondolkodtató sorskérdések kerülnek felszínre a kortárs költőink szellemiségét elénk táró szavalatokból. Kedves mosoly, finom-halk szó, mélázó, kérdő vagy huncut tekintet, szilárd-kemény arc, hangos-erős torok, gyengédség és dinamizmus, minden gesztus úgy árad ki belőle, hogy hiszünk neki. Kubik Anna hiteles előadó. Szerepeiben is olyan, mint az életben: a lényeg és az igaz sugárzik belőle. „Én is csak egy kis pont vagyok a világegyetemben, az történik velem, amit a jóisten akar…” – mondja komolyan.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az általad választott előadásra csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni. Vészhelyzetben talán megoldják Neked máshogy, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz és vedd fel a legszebb mosolyodat!
  Cím
2040, Clementis László u. 22. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?