Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JÓSÁG SÍRÓ VÁGYA KUBIK ANNA ÖNÁLLÓ ESTJE
Budaörsi Latinovits Színház - Major

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 658 értékelés alapján
  Leírás
Jászai díjas, Érdemes művész, Kossuth díjas színművész, akinek pályája Székesfehérvárról indult, itt járt gimnáziumba, innen vett részt 1977-ben a „Ki mit tud ?”-on. Azon színészek közé tartozik, akik az igényes szerepformálással, a mély jellemábrázoló színpadi játékkal szereztek nevet maguknak.

Önálló estjein azért mond kedves költőitől verseket, mert tudja,  hogy az emberek szomjúhozzák a szépséget, az igazságot. A tíz legszebb magyar szónak az alábbiakat tartja: gránátalma, tejkaramella, viola, gyöngédség, méz, bűbáj, bizalom, mamaillat, álom, gyöngyvirág. Őszinte hitvallás, a létezés felelőssége, elgondolkodtató sorskérdések kerülnek felszínre a kortárs költőink szellemiségét elénk táró szavalatokból. Kedves mosoly, finom-halk szó, mélázó, kérdő vagy huncut tekintet, szilárd-kemény arc, hangos-erős torok, gyengédség és dinamizmus, minden gesztus úgy árad ki belőle, hogy hiszünk neki. Kubik Anna hiteles előadó. Szerepeiben is olyan, mint az életben: a lényeg és az igaz sugárzik belőle. „Én is csak egy kis pont vagyok a világegyetemben, az történik velem, amit a jóisten akar…” – mondja komolyan.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
2040, Clementis László u. 22. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!