Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
RÉTI ANNA: VIS-A-VIS
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 510 értékelés alapján
  Leírás
Vajon mi egy igazi találkozás feltétele? A válasz természetesen nagyon bonyolult. De talán a legfontosabb feltétel a jelenlét.

Születése pillanatától kezdve figyelmével mindenki az őt körülvevő, és benne zajló folyamatokat követi, jelen van. Fejlődésünk során ez egyre nehezebbé, bonyolultabbá válik, ahogy tudatosítjuk a minket körülvevő világot.
A jelenlét kérdését próbálja körüljárni a darab, úgy, hogy különböző jelenlét-állapotokat hoz létre, és velük kísérletez.

"Réti Anna előadása – ahogy Hajas performansza is – a közvetíthetőség és reprezentáció, a saját magunkról alkotott kép és a „valódi személyiség” cseppet sem egyszerű viszonyával foglalkozik. A Vis-a-vis találkozások A-val egy komoly és elmélyült koreográfus alkotása, aki kiváló forma- és arányérzékkel képes művébe integrálni humort, őszinteséget és eleganciát. Saját munkájának alanya és tárgya, az öndivatbemutató tervezője és kivitelezője. Csodálatra és irigylésre méltó szerep." Barta Edit – Ellenfény 2012-ben a Vis-à-vis Lábán Rudolf-díjban részesült.
  Stáblista
Koncepció, Koreográfia, Előadó 
Réti Anna 
Rendező asszisztens 
Simányi Zsuzsanna 
Meghívott koreográfus 
Fehér Ferenc 
Koreográfus Asszisztens 
Furulyás Dóra 
Zenei szerkesztő 
Barna Balázs 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!