Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LULU - ZENÉS VÍGJÁTÉK
Nagyatádi Kultúrális-és Sportközpont

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
André – Fényes – Szenes: LULU zenés bűnügyi komédia két részben

A főhősünk Lulu és barátja Emil kedvelik a könnyű életet és a könnyed izgalmakat.  Egy merész rablással nem kevés pénzhez jutnak. Hogy azt meg is tudják tartani, egy "balek" hivatalnok lakásába törnek be, hogy ott meghúzzák magukat. Közben váratlanul hazajön a házigazda és annak rendőrfelügyelő barátja aki a szomszédban lakik, amazon feleségével. Az "ártatlan" betörők reménytelenül a lakásban rekednek, s amikor a rendőr férfifaló neje a balek házigazdát szemeli ki heti áldozatának, elő kell lépniük rejtekhelyükről. Ezzel aztán elindul a fergeteges tévedések komédiája, szerelemmel, tánccal, felejthetetlen alakításokkal és a mára már klasszikusnak számító FÉNYES - SZENES slágerekkel. Kellene ennél több egy romantikusan vidám estéhez?
  Stáblista
Lulu 
Végh Judit 
Emil 
Szirtes Balázs 
Antoine 
Király Adrián 
Migrén 
Koltai Róbert 
Ella 
Ivancsics Ilona 
Legrand 
Kertész Péter 
Fredo 
Bodrogi Attila 
Rendező 
Koltai Róbert 
Zenei vezető 
Neumark Zoltán 
Koreográfia 
Sebestyén Csaba 
Jelmez 
Halasi Zsuzsa 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?