Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SERBIAN JAZZ, BRE! A SZERB KULTÚRA HÓNAPJA ÜNNEPÉLYES MEGNYITÓ KONCERTJE
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ötödik évfordulóját ünnepli a Szerb Kultúra Hónapja - a jubileumi megnyitón Magyarországon először mutatkozik be egész estés koncerttel a 'Serbian Jazz Bre!' multimediális projekt.

A 'Serbian Jazz Bre!' lenyűgöző vizuális elemek kíséretében, a balkáni jazz izgalmas dallamaival kápráztatja el a közönséget. A multimediális projekt keretein belül bemutatkozó művészek Szerbia legismertebb jazz zenészei, akik játékuk során a modern jazz elemeit vegyítik a tradicionális szerb dallamokkal – egy rendkívül izgalmas egyveleget létrehozva. A projekthez egy fotókiállítás is tartozik, melyen keresztül nemcsak Szerbia legismertebb jazz zenészeit mutatják be, hanem azt a spirituális állapotot is megörökítette képein, amelyben ezek a művész alkotnak, valamint azokat a pillanatokat is, amikor maga a zene megszületik, életre kel. Az est díszvendége a 40 éves Vujicsics Együttes lesz.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?