Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BARACKVIRÁG GOZZI: A HÁROM NARANCS SZERELMESE: BABITS MIHÁLY- MKE- BÁB
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 367 értékelés alapján
  Leírás
Babits Mihály: Barackvirág / Gozzi: A három narancs szerelmese

Babits Mihály: Barackvirág A magyar irodalom nagy alakja, Babits Mihály ajándékozott meg bennünket ezzel a páratlan kedvességű tündérmesével.
A Barackvirág igazi ritkaság.
A gyerekek biztos szeretni fogják, de azok a felnőttek is élvezettel ízlelgetik, akik szívükben őrzik még a mesék utáni vágyat, és szeretik Babits Mihály varázslatos stílusát. Szereplők: Bolye László, Dávid Luca, Gedeon Boróka, Pálos Alexandra, Petrovics Eszter, Pócsik Lujza, Simon Dorottya, Tót Emese Gozzi: A három narancs szerelmese
Szereplők: Badacsonyi Brigitta, Bobor Ágnes, Csuzda Kitti, Horváth Dzsenifer, Paláni Hedvig, Szakács Ferenc, Oláh Richárd
  Stáblista
Rendező 
Bereczki Csilla 
Dramaturg 
Duró Győző 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?