Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A KAKTUSZ VIRÁGA
Nemzeti Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(6.4 / 10) - 17 értékelés alapján
  Leírás
A kaktusz virága a Szolnoki Szigligeti Színház vendégjátéka

„Biztosan jóra vezet, ha az ember fia három gyereket, feleséget füllent magának azért, hogy szerelmét ne kelljen elvennie? Aki kíváncsi a válaszra gondolkodás nélkül vegyen jegyet, és nézze meg A Kaktusz virága című ízig-vérig francia vígjátékot a Szigligetiben. A zenés, táncos, szívbemarkoló, kacagtató történetben adott egy nőtlen, szoknyapecér fogorvos; egy mogorva, maximalista asszisztensnő; egy helyét kereső írópalánta; egy céltudatos, fiatal lány és egy kezdeti füllentés, mely a négy szereplőt képtelenebbnél képtelenebb helyzetekbe sodorja. A szerzők a műfaj hagyományain belül, mégis egyéni ízléssel csevegnek az örök témáról: a szerelem bonyodalmas, de végül mégis boldog révbe jutó útjairól.” A színészek közben lelkesen próbálnak a színpadon, a helyzetük kivételes, hiszen nemcsak az alapanyag osztályon felüli, de rendezőjük az a Balázs Péter, aki a hazai színjátszás egyik koronázatlan királya, legendás sikerek részese. Kevés szakember ért nála jobban ahhoz, hogy kell egy poént elmondani, milyen ritmusa van a sikeres belépésnek, mik a trükkjei a színpadi hatásnak.
  Stáblista
Julien, fogorvos 
Kautzky Armand 
Stéphanie, az asszisztensnője 
Kertész Marcella 
Antonia, a barátnője 
Molnár Nikolett 
Durandné 
Lugosi Claudia 
Igor , Antonia szomszédja 
Harna Péter 
Páciens 
Deme Gábor 
Rendező 
Balázs Péter 
Díszlet, jelmez 
Juhász Katalin 
Koreográfia 
Sebestyén Csaba 
Zenei vezető 
Rácz Márton 
Fordító 
Szántó Judit 
Segédrendező 
Deme Gábor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Színházban elég, ha bemondod az utalvány azonosítóját vagy bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?