Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EDDA MŰVEK
Barba Negra Music Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1240 értékelés alapján
  Leírás
30 év, 31 lemez és megannyi sláger, óriási népszerűség itthon és határon túl – ez röviden összefoglalva Magyarország meghatározó rockzenekara, az EDDA.

A több évtizedes múlt azonban nem koptatott a banda lendületén, elnézve legalábbis az idei koncertnaptárjukat: a TOUR’14 keretén belül bejárták az ország minden egyes szegmensét, és a turnénak még nincs vége! Budapesten legközelebb október 18-án játszanak a BARBA NEGRA MUSIC CLUBBAN, ami kihagyhatatlan fellépésnek ígérkezik, hiszen a fővárosban eztán már csak jövő áprilisában koncerteznek! Vendégként Pataky Attila fia (Pataky Gergő) és az EDDA dalokat is játszó zenekara, azaz a PATAKY MŰVEK lesz látható.

Program:

19:00 Kapunyitás
20:00 Vendégzenekar 
21:00 EDDA Művek

Koncertek után buli hajnalig!
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1117, Prielle Kornélia u. 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?