Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ZANZIBÁR
Barba Negra Music Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1240 értékelés alapján
  Leírás
ZANZIBAR - INDULÁS A HOLDRA FEL vendégzenekar: Reckless Roses

A ’99-es alakulású ZANZIBAR-ról az elmúlt három évben alig-alig lehetett hallani - sokak számára leginkább Sidi 2012-es kiválása volt hírértékű -, amitől a rajongók némileg el is bizonytalanodtak a zenekar jövőjét illetően. Ám a csapat új erőre kapott, és szeptember közepén a toplistás „Újra” c. dal után máris egy teljesen friss, slágergyanús szerzeménnyel jelentkezik (melyhez természetesen új videoklip is társul), Indulás a holdra fel címmel! Már az elnevezésében is felfelé törekvést sugalló dalt több másik új szerzemény mellett adja elő a ZANZIBAR a Barba Negra Music Clubban, október 10-én! A vendégzenekar a Guns N’ Roses dalokat kivételes tehetséggel eljátszó RECKLESS ROSES lesz.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1117, Prielle Kornélia u. 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?