Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: SZAKCSI TRIO
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szakcsi Lakatos Béla a magyar jazz külföldön is ismert, kiemelkedő, igazán emblematikus alakja, a magyar jazz kevés Kossuth-díjasainak egyike.

Különböző formációival rendszeres vendége az Opus Jazz Clubnak, de neves tengerentúli muzsikusokkal fellépett már a BMC koncerttermében is. Hetven felett is éppolyan energiákkal dolgozik, mint egész pályafutása során, s a komponálás mellett továbbra is folyamatosan koncertezik. Triójában ezúttal a nála közel két generációval fiatalabb remek muzsikus, Lakatos Pecek Krisztián bőgőzik, a doboknál pedig Emiliót, azaz Jellinek Emilt láthatjuk-hallhatjuk, aki természetesen énekelni is fog néhány számban. Közreműködők: Szakcsi Lakatos Béla - zongora
Lakatos Pecek Krisztián - nagybőgő
Jellinek Emil „Emilio” - dob, ének Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?