Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FIRKIN - SZÜLETÉSNAPI ÖRÖMKONCERT
Barba Negra Music Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1037 értékelés alapján
  Leírás
FIRKIN - 6. születésnapi örömkoncert vendégzenekar: PACHECO (MEX)

Alig pár napja/hete őrülhettünk meg az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kelta punkbanda FIRKIN Barba Negra Track-beli Wacken After Partiján, a csapat és a szervezők máris újabb örömteli eseményre invitálnak! A helyszín ezúttal az átalakult Barba Negra Music Club lesz, ahol a Firkin csodálatos iskoláskorára, azaz a 6. évének betöltésére lesz jó okunk koccintani a Club nem csekély alkoholkészletéből! A fiatalok megünneplésére október 4-én kerül sor, az est bemelegítését pedig a nyolctagú mexikói PACHECHO végzi majd - vélhetően különös sikerrel, hiszen zenéjük a ska, punk, reggae, raggaton, latin és autentikus mexikói elemek ötvözete, mely első hallásra sem tartozik a táncolhatatlan/unalmas kategóriába!

19:00 KAPUNYITÁS
20:00 PACHECO 
21:00 FIRKIN
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1117, Prielle Kornélia u. 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?