Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAGA LESZ A FÉRJEM!
Csepel Munkásotthon Kulturális Központ - Csepeli Munkásotthon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 887 értékelés alapján
  Leírás
MAGA LESZ A FÉRJEM! zenés vígjáték két részben

Hazudik-e egy nő? Á, dehogy - legfeljebb csak füllent. De miért? Mert szerelmes vagy csak azért mert az akar lenni… Vagy mert azt hiszi, hogy szerelmes. Vagy mert tetszeni akar. És mit füllent? Hát azt, hogy nincs senkije, szabad… Vagy azt, hogy férjnél van… Mindegy, csak a cél a fontos, a szerelem. A kis füllentésekből azonban nagy kalamajkák tudnak képződni, igazi bohózati szituációk. Mondjuk az, hogy a mit sem sejtő „férj”menyasszonya megtudja, hogy szereleme nős… Vagy hogy a meghódítani akart férfi kérdőre vonja az álférjet, aki persze úriember és nem árulkodik egy hölgyre. A sok füllentésből és komikus szituációból azonban kikristályosodik végül az igazság – a szerelem. Nóti Károly mesterien, játszi könnyedséggel szövi a bohózati, vígjátéki cselekményt olyan humorral és szellemességgel, hogy hasunkat fogva izgulunk azért, ami – és ezt pontosan tudjuk – elkerülhetetlenül bekövetkezik. Ez pedig a Happy End. Nóti Károly „Vacsora Budán" című színdarabját átdolgozta: Nemlaha György A betétdalok zenéjét szerezte: Márkus Alfréd A dalszövegeket írták: Halász Rudolf, Márai Lajos, Nádasi László és Nóti Károly
  Stáblista
Dobokay 
Sövegjártó Áron 
Margit 
Rárósi Anita 
Veronika 
Teremi Trixi 
Bobby 
Bozsó József 
Szabó 
Szacsvay László 
Szabó 
Szirtes Gábor 
Szabóné 
Hűvösvölgyi Ildikó 
Mimi 
Germán Lívia 
Szilveszter 
Mikó István 
Demeter 
Zsolnay András 
Rendező 
Szirtes Gábor 
Díszlet 
Krsztovics Sándor 
Jelmez 
Kovács Yvette Alida 
Rendező asszisztens 
Szabó Anikó 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, a Turay Ida Színházban a mobiltelefonodon is bemutathatod a jegyed.
  Cím
  Hogy tetszett?