Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A SUSZTER MANÓI
Turay Ida Színház. - Turay Ida Színház.régi

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 1017 értékelés alapján
  Leírás
Jacob és Wilhelm Grimm: A SUSZTER MANÓI táncos mesejáték egy részben

Évezredek óta mindenki tudja jól, hogy ha egy manó láthatóvá akar válni, akkor el kell járnia a manó táncot. A vizimanók átváltozását  villámlás, égzengés, égszakadás kíséri. Az erdei manókét szörnyű szélsüvítés, szélvihar, így a házimanóknak maradt a füst. Három közönséges kis házi manóról szól ez a mindenkit kacagásra ingerlő mese. Hilde a feledékeny szobalány, a kedves Ella asszony, Dovre apó, minden manók fejedelme, Hildegard Anastasia von Hohenfels, a szigorú, de annál igazságosabb baronessz és még sokan mások nevettetik meg a gyerekeket, ebben az önzetlen segítségnyújtásról szóló mesében. A csodát érdekesebbnél érdekesebb színpadi trükkök, édes táncbetétek és Johann Strauss vidám, jókedvű dallamai teszik színesebbé. Rendező: NYÍRŐ BEA
  Stáblista
Suszter 
Beszterczey Attila 
Suszterné 
Nyírő Bea 
Gombocska 
Magyar Tímea 
Ollócska 
Tébi Márta 
Szobalány 
Rárósi Anita 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?