Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GYÖRFI CSABA: A LECKE
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az előadás arra hívja fel a nézők figyelmét, hogy mennyire fontos az egymásra való odafigyelés, hogy tudjunk uralkodni magunkon, mert ez is megkülönböztet minket az állatoktól, ettől is vagyunk mi egy intelligensebb faj.

Mennyire el tud homályosodni az emberi agy, mekkora bajba tud sodorni naivitásunk, sőt a vesztünket is okozhatja, mennyire el tud uralkodni az emberen a szadizmus és a gyilkosságra való kéjérzet vágya. Ez van a felszínen. Az alap problematika, ami igazán fontos az a halál témája, az elmúlás gondolata. A rendezői koncepció lényege két érdekesen ellentétes pólus, az élet és a tudás szembeállításáról szól. Az előadás a következő kérdésekre keresi, és néhol meg is adja a választ: Miben rejlik a tudatlan ember boldogsága, és miben a tanult ember boldogtalansága? Hogy lehet az, hogy kommunikáció szintjén az emberek totálisan elmennek egymás mellett, még az azonos anyanyelvűek is? Minek a hatására tud eluralkodni az emberen a határtalan mértékű agresszió? Mikor viselkedik az ember ösztönösen, mikor tudatosan, és miért? Az ember miért a tudást akarja birtokolni ahelyett, hogy élni akarna? Az előadás ezekre a kérdésekre keresi a választ a XXI. század nézőjében, egy mozgásszínházi produktum révén. Szereplők:
A tanár: Ruszuly Ervin
A tanítvány: Deák Orsolya
A szobalány: Bezsán Noémi
  Stáblista
Koreográfus-rendező 
Györfi Csaba 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?