Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MASZEK (EGYETEMI) SZÍNPAD BEMUTATJA: MOLIÉRE: A MIZANTRÓP
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
Moliere, A mizantróp című darabja, arról szól, amivel a fiatalok (és az idősebbek is…) nap mint nap szembesülnek, hogy melyik út a célravezető: a társadalom elvárásainak megfelelve, belesimulva a korstílusba előbbre jutni a ranglétrán, vagy egyéniségünket megtartva, akár szembeúszva az árral, nem a könnyebb ellenállás irányába mozdulni.

A megalkuvást nem tûrõ egyéniség és a populáris, képmutató baráti környezet összeütközése, mint központi probléma mellett -a szerelemi bonyolultsága is meghatározó szál – mindez remek humorral fűszerezve.
Moliere a maga korában mind témaválasztásában, mind nyelvezetében eredeti, merész író volt. A klasszikus, veretes fordításokat olvasva ezt alig érzékeljük, hiszen a francia mester bátorsága elvész az allonge-parókák alatt. Petri György 1988-as fordítása zseniálisan leporolta a rizsport, megadva ezzel az élő, eleven produkció lehetőségét. Az előadás szereplői:
- Alceste: Szrága Milán
- Celimene: Király Melinda
- Philinte: Király Márkó
- Oronte: Somogyi István
- Clitandre: Molnár Tamás
- Arsinoé: Orell Nana
- Éliante: Mireider Orsolya
- Acaste: Fónagy István
- Jean-Baptiste: Iván Gábor
  Stáblista
Rendező 
Hegedűs Ildikó 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?