Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAVASZI ÁLDOZAT
Gárdonyi Géza Színház - Stúdiószínpad_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 79 értékelés alapján
  Leírás
Idén 2014. szeptember 17-21. között rendezik meg a III. Egri Stúdiószínházi Táncfesztivált. Helyszín a Gárdonyi Géza Színház, ahol nyolc társulat kilenc előadását láthatjátok, de természetesen nem marad el az Impro 2014 a GG Tánc Egerrel, az Ethnofil zenekar közreműködésével.

A Le Sacre  du  printemps 1913-as bemutatójának századik évfordulójára készül a Bozsik Yvette Társulat 1999-ben bemutatott Tavaszi  áldozatának felújított változata, megújult jelmezekkel, szcenikával, és koreográfiával, a Nemzeti Táncszínház felkérésére. Igor Stravinsky orosz korszakából való zenék közül a Tavaszi áldozat ősi rítusokat idéz fel, brutális barbarizmusával katasztrófákat jósol. Az eredeti koreográfia kiindulópontja a legendás Nizsinszkij és Nizsinszka darab orosz rituális világa, ezt ötvözi a koreográfus saját stílusával és a mai kor érzésvilágával. A Bozsik Yvette Társulat az idén húsz éves, a darabbal ezt az évfordulót is ünnepeljük. táncolják: Fülöp Tímea,Vati Tamás ,Góbi Rita, Hasznos Dóra, Samantha Kettle, Krausz Alíz, Somorjai Judit (Inversedance), Szent-Ivány Kinga, Feledi János, Gombai Szabolcs, Kalmár Attila, Székely Szilveszter, Vida Gábor, Vislóczki Szabolcs
  Stáblista
Koreográfia 
Bozsik Yvette 
Jelmez 
Juristovszky Sosa 
Koreográfus Asszisztens 
Krausz Alíz 
Koreográfus Asszisztens 
Vislóczki Szabolcs 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Egri Gárdonyi Géza Színházban egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
3300, Hatvani kapu tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?