Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A TITKOZATOS LAKÓ - FILMKONCERT / CAFE BUDAPEST 2014
Bálna Event Hall - Bálna – Event Hall

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
A Bunting család elszörnyedve követi a Londont rettegésben tartó gyilkosságokról szóló híreket. Amikor egy titokzatos lakó érkezik albérletükbe, sokkal közelebb kerülnek a rejtélyhez, mint szeretnék.

A titokzatos Mr. Drew pont azokon az estéken tűnik el hosszabb időre, amikor újabb lányok halnak meg a gyilkos keze által… Alfred Hitchcock első nagy sikere, A titokzatos lakó izgalmas némafi lm-thriller, amely ma is a székhez szegezi a nézőt. A némafi lm korszak mesterművéhez Ágoston Béla szerzett zenét, melynek szokatlan hangszerelési megoldásai kortárs színekkel gazdagítják az örökérvényű történetet.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?