Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ANIMAL CANNIBALS FESZTIVÁÁÁL 25 ÉVES JUBILEUMI SZUPERSHOW
Petőfi Csarnok

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 117 értékelés alapján
  Leírás
25 éves jubileumát ünnepli egy szuper show keretein belül az Animal Cannibals. A FESZTIVÁÁÁL című jubileumi koncertet 2014. október 22-én a Petőfi Csarnokban rendezik meg este 6 órakor.

Az Állat Kannibálok 1989-ben alakultak. Hat év demózás, koncertezés, kilincselés és tapasztalatszerzés után 1995-ben robbantak be a Takarítónő című dalukkal. Ettől kezdve szinte töretlenül ontják magukból a slágereket: Ülünk a vonaton, Hazafelé az út veszélyes, Ezittaz, Mindenki azt akarja, Péntek, Budapest nyáron, Minden változik, stb. Három aranylemez, egy platina, három Aranyzsiráf díj, több mint 50 videóklip és 10 millió feletti youtube nézettség van már mögöttük.
Ritkán ünneplik magukat, de most kivételt tesznek. Egy háromórás nagyon látványos előadást ígérnek, ahol több mint száz vendég áll majd ki melléjük a színpadra! Lesz minden, ami a méltó ünnepléshez kell: komoly látvány, extra vizuális élmény, archív felvételek, egyedülálló színpadtechnika, nagyszámú hip hop táncos, az összes nagy kannibál-sláger és videóklip premier is várható! A lendület nem csökken, sőt már az utolsókat simítják a vadonatúj lemezen, amely szintén a fenti jeles napot lát napvilágot! „EZ LESZ ÉLETÜNK LEGNAGYOBB BULIJA!”
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1146, Zichy Mihály út 14. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?