Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

„ÖRÖM KONCERT”, JÓTÉKONYSÁGI KONCERT A FŐVÁROSI IDŐSEK OTTHONÁBAN ÉLŐK JAVÁRA
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
„ÖRÖM KONCERT”, a Fővárosi Idősek Otthonában élők javára

„A világ tágas, barátom, és tele van fájdalommal, de örömmel is. Az előbbi tart téged a növekedés ösvényén, a második pedig segít elviselni az utat.” Robert Anthony Salvatore A rendezvény fővédnökei: Dr. Szentes Tamás, Budapest Főváros főpolgárester-helyettese Dr. Gémesi György, Gödöllő Város polgármestere   Védnökei:  Dr. Takáts Tamás, a Lionok a Lionizmusért Alapítvány, a kuratórium elnöke Pázmányi György, a Wesselényi Lions Klub alapítója és elnöke   Közreműködők:                                        JOY GOSPEL KÓRUS a  Fővárosi Önkormányzat Gyengénlátók Általános Iskolájának diákjai Six Edit ny. alpolgármester   Támogatók: Életért Alapítvány Wesselényi Lions Klub és a Lionok a Lionizmusért Közhasznú Alapítvány Fővárosi Önkormányzat Gödöllő Város Önkormányzata Művészetek Háza Gödöllő  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?