Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LÁTHATATLAN ILLATVACSORA
Láthatatlan Kiállítás - Láthatatlan Illatvacsora

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Illatok és ízek kombinációja. Hogyan lesz egy illatból íz? Vagy fűszerből parfüm? Parfüm vagy fűszer? Illatvacsoránkon erre próbálunk megoldást kínálni.

Megillatozni egy parfümöt, utána megkóstolni a fűszert. Izgalmas játék? Tegyük még bámulatosabbá, mindezt sötétben! Mikor kiesik egy érzékszervünk, a többi felerősödik..az illatokat erősebbnek érezzük, az ízeket intenzívebbnek. Fogásainkba belerejtjük az éppen aktuális „fűszert”, mely szolidan megbújva teszi izgalmassá ételünk. Vacsoránk illatokra épülnek, melyek elvarázsolnak, ellazítanak, elvezetnek olyan tájakra melyeket csak gondolatban közelíthettünk meg. Csodákat művelnek, képzeletet szülnek, melyek vágyat keltenek, régi idők mozija elevenedik meg előttünk. Ízek, illatok melyek nélkül élni lehet… de nem érdemes! szeptember 24. – bazsalikom előétel- paradicsomos “hamburger” (1rész kecskesajt, 1 rész avokádó, 1 rész baszalikomos paradicsom)
főétel- bazsalikomos gnocchi (opcionálisan hal/ kéksajt)
desszert- bazsalikomos sorbet A részvétel kizárólag előzetes bejelentkezés alapján lehetséges!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Ettől az eladóhelytől még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, kérjük, ezügyben náluk érdeklődj!
  Cím
1024, Kis Rókus utca 16-20. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?