Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZTRAVINSZKIJ: A KATONA TÖRTÉNETE
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
A Zenei utazás hangversenybérlet 1. előadása felső tagozatos általános iskolásoknak és gimnazistáknak

1. SZTRAVINSZKIJ: A KATONA TÖRTÉNETE 2014. október 21. kedd – 14.00 óra I. A katona indulója; II. A katona hegedűje – Zene a pataknál; III. Pasztorál; IV. Királyi induló; V. Kis koncert; VI. Három tánc: Tangó, Keringő, Ragtime; VII. Az ördög tánca; VIII. Kis korál; IX. Az ördög nótája; X. Nagy korál; XI. Az ördög diadal-indulója Előadja a Gödöllői Szimfonikus Zenekar Kamaraegyüttese Katona: JUNIKI SPARTAKUS– hegedűművész Ördög: BARTEK ZSOLT– klarinétművész Narrátor:GOMBOS VIKTOR – a Gödöllői Református Líceum tanára Vezényel és a műsort ismerteti: HORVÁTH GÁBOR – karmester
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?