Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN: ZOE RAHMAN (UK)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Chichesterben (Egyesült Királyság) bengáli apa és angol anya leányaként született Zoe Rahman, mint elég sok más jazzmuzsikus, pályáját klasszikus zenei tanulmányokkal kezdte.

A Royal Academy of Music hallgatójaként tanult zongorázni, majd zenei diplomáját az oxfordi egyetemen szerezte meg. Ezt követően nyerte el a legendás bostoni Berklee College of Music ösztöndíját, ahol a kiemelkedő zongorista, JoAnne Brackeen tanítványaként folytatta tanulmányait. A zongorista-zeneszerző mélyen a jazzben gyökerező játékstílusa tükrözi igen széleskörű zenei ízlését, melyben természetes módon van jelen mind klasszikus zenei háttere, mind brit-bengáli öröksége. A rendkívül erőteljes technikájáról, áradó képzeletgazdagságáról és pazar előadásmódjáról ismert Zoe Kindred Spirits címmel megjelent legutóbbi, a sorban már ötödik albumát a kritika kitörő lelkesedéssel fogadta. „Remekmű” (Manchester Evening News), „az elmúlt évek egyik legjobb albuma” (Jazzwise), „lélegzetelállító zenei képzelet eredménye” (Metro) – ilyen és ehhez hasonló méltatások jelentek meg róla. Zoe úgy az Egyesült Királyságban, mint nemzetközi színpadokon rendkívül gyakori vendég, akár saját csapatával, akár projektek résztvevőjeként. Fellépett Olaszország, Svédország, Írország, Franciaország, Banglades, Ausztrália koncerthelyszínein (itt többek között a Sydney Operaházban is), és számos nagyhírű nemzetközi jazzfesztiválnak (North Sea, Molde, Barbados, Cork, Palermo, Észtország) volt vendége.A vibrálóan izgalmas, egyéni hangvételű előadóművész rendkívül keresett zenész, így saját zenekarai mellett a jazz, a pop és a világzene olyan személyiségeivel turnézott illetve készített felvételeket, mint George Mraz, Courtney Pine, Jerry Dammers, a Spatial AKA Orchestra, Danny Thompson, Martha Wainwright, James Carter Natacha Atlas, Keziah Jones, vagy Mekaal Hasan. Közreműködik: Zoe Rahman - zongora Gene Calderazzo - dob
Mark Lewandowski - nagybőgő www.zoerahman.com  Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?