Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: PÁPAI ZSANETT JAZZIN’ THE BOX
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A korábban Párizsban jazzénekesként és festőművészként is „működő” Pápai Zsanett (aki játszott már Rene Trossmannel, Joe Fondával, stb.) Magyarországon néhány éve vált ismertté.

Formációiban a jazz standardek közvetlen és expresszív előadásán túl a lehető legkülönbözőbb zenei világokból (a mainstream poptól a protest songokon át a grunge-ig) származó dalokat tud homogén és személyes formanyelvére fordítani. A Jazzin’ the Box koncertjeit életerős, sodró lendületű alapok és a lírai kifejezésmód különleges ötvözete teszi egyedülállóvá. Az Opus Jazz Clubban popikonok jazz parafrázisait és groove, hip-hop és electro beatboxalapokra előadott jazz standardeket mutatnak be. A zenekar virtuóz könnyedséggel járja be ezt a sajátos zenei univerzumot. „Így még senki nem adott elő Leonard Cohent, Bob Dylant vagy Nirvanát, és nem is fog soha többé.”- írta a FÉLonline Pápai Zsanettről, akinek „jelenléte és gesztusai egy pillanatig sem válhatnak erőltetetté, mert mindig elmerül az adott és egyedüli pillanatban. Van, hogy egyszerűen csak tündéri; van, hogy úgy szenvedélyes, ahogyan az legendás magyar dívák sajátossága; és van, hogy olyan, hogy ha kivennénk alóla a zenét, akkor a csupasz hangjával és az egész kisugárzásával beleillene akármelyik David Lynch-filmbe.” Közreműködők: Pápai Zsanett - ének
Horváth „Tojás” Gábor - zongora
Eged Márton - basszusgitár
Fekete János „Jammal” - beatbox
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?