Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BASAK DILARA ÖZDEMIR ÉS GUESSOUS MAJDA MÁRIA KÖZÖS KONCERTJE
Budapesti Török Kulturális Központ - Yunus Emre Enstitüsü

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.9 / 10) - 18 értékelés alapján
  Leírás
Başak Dilara Özdemir és Guessous Majda Mária közös koncertje - népzene és klasszikusok kéz a kézben

Başak Dilara Özdemir a Liszt Ferenc Zeneakadémia zeneszerzés- zongora szakán diplomázott. 
Számos ösztöndíjjal tanult  Európa-szerte, többek közt a Németországban és Franciaországban. Zongoristaként és zeneszerzőként Törökország, Ausztria, Magyarország, Csehország, Németország, Olaszország, Svédország, Kanada és Izrael színpadain lépett fel. Jelenleg doktori iskolai tanulmányait folytatja Mimar Sinan Szépművészeti Egyetemen/ Zeneakadémián és az Isztambuli Állami Operaház és Nemzeti Balettben pedig zongoristaként / zenei-karmester asszisztensként dolgozik. A magyarság és a nemzetköziség egyszerre védjegye a félig magyar félig marokkói énekesnő, Guessous Majda Mária művészetének. A török népzene alapjaival törökországi tanulmányai során ismerkedett meg, ének és hangszertudását pedig Erdal Erzincan saziskolájában fejlesztette Mercan Erzincan tanítványaként.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha valamiért nem tudsz, vagy nem akarsz nyomtatni, a Török Kulturális Központban okostelefonon is bemutathatod a jegyedet.
  Cím
  Hogy tetszett?