Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BASAK DILARA ÖZDEMIR ÉS GUESSOUS MAJDA MÁRIA KÖZÖS KONCERTJE
Budapesti Török Kulturális Központ - Yunus Emre Enstitüsü

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Başak Dilara Özdemir és Guessous Majda Mária közös koncertje - népzene és klasszikusok kéz a kézben

Başak Dilara Özdemir a Liszt Ferenc Zeneakadémia zeneszerzés- zongora szakán diplomázott. 
Számos ösztöndíjjal tanult  Európa-szerte, többek közt a Németországban és Franciaországban. Zongoristaként és zeneszerzőként Törökország, Ausztria, Magyarország, Csehország, Németország, Olaszország, Svédország, Kanada és Izrael színpadain lépett fel. Jelenleg doktori iskolai tanulmányait folytatja Mimar Sinan Szépművészeti Egyetemen/ Zeneakadémián és az Isztambuli Állami Operaház és Nemzeti Balettben pedig zongoristaként / zenei-karmester asszisztensként dolgozik. A magyarság és a nemzetköziség egyszerre védjegye a félig magyar félig marokkói énekesnő, Guessous Majda Mária művészetének. A török népzene alapjaival törökországi tanulmányai során ismerkedett meg, ének és hangszertudását pedig Erdal Erzincan saziskolájában fejlesztette Mercan Erzincan tanítványaként.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha valamiért nem tudsz, vagy nem akarsz nyomtatni, a Török Kulturális Központban okostelefonon is bemutathatod a jegyedet.

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?