1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
FESZT-FEST 2014 - KB35 (INÁRCS): HERMANN FLÓRA - SÖRGYÁRI CAPRICCIO – NŐI SZESZÉLY BOHUMIL HRABAL NY
MU Színház - Színházterem
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.4 / 10
643 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
A Magyar Szín-Játékos Szövetség (MSz-JSz) szeptember 12-14. között nyolcadik alkalommal rendezi meg a FESZT-FEST-et, teljes nevén, a Fesztiválgyőztesek Fesztiválját a MU Színházban. A közönség tíz olyan előadást láthat, melyek az előző évad legjobbjainak bizonyultak.

A fesztivál kihagyhatatlan lehetőség mindazoknak, akik szeretik a magyar színházi világ látóterébe ritkán bekerülő amatőr színházasokat, és akik Budapesten szeretnék együtt látni az év legjobbjait, ahol az is eldől, hogy idén ki kapja az évad legjobb előadásának járó Paál István Diplomát. 17:00 KB35 (Inárcs): Hermann Flóra - Sörgyári capriccio – Női szeszély Bohumil Hrabal nyomán
helyszín: Színházterem
előadás hossza: 60’ Első közös darabunkat, a Hrabal-kisregényből készült monodrámát 2013 augusztusában egyhetes, intenzív munkával állítottuk színpadra – pontosabban egy szabadban álló fára – Balatonzamárdiban. A beltéri változat 2013 októberében készült el.

A capriccio „szeszélyes”, kötetlen formában írt zenemű. Ugyanilyen szeszélyes, kötetlen módon él és álmodozik monodrámánk hősnője, Maryška is: ezért esik a szökőkútba, vágja le a szoknyáját és mászik fel a sörgyár kéményére. Előadásunk a szabadságról és arról az önfeledtségről szól, ami sokak szemében csak női szeszélynek tűnik.

Játssza: Hermann Flóra
Zene: Illés Árpád, Mezey Gábor
Rendezte: Maczák Ibolya

Helyszín

MU Színház
Budapest, XI., Körösy József u. 17.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!