Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FESZT-FEST 2014 - KB35 (INÁRCS): HERMANN FLÓRA - SÖRGYÁRI CAPRICCIO – NŐI SZESZÉLY BOHUMIL HRABAL NY
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 510 értékelés alapján
  Leírás
A Magyar Szín-Játékos Szövetség (MSz-JSz) szeptember 12-14. között nyolcadik alkalommal rendezi meg a FESZT-FEST-et, teljes nevén, a Fesztiválgyőztesek Fesztiválját a MU Színházban. A közönség tíz olyan előadást láthat, melyek az előző évad legjobbjainak bizonyultak.

A fesztivál kihagyhatatlan lehetőség mindazoknak, akik szeretik a magyar színházi világ látóterébe ritkán bekerülő amatőr színházasokat, és akik Budapesten szeretnék együtt látni az év legjobbjait, ahol az is eldől, hogy idén ki kapja az évad legjobb előadásának járó Paál István Diplomát. 17:00 KB35 (Inárcs): Hermann Flóra - Sörgyári capriccio – Női szeszély Bohumil Hrabal nyomán
helyszín: Színházterem
előadás hossza: 60’ Első közös darabunkat, a Hrabal-kisregényből készült monodrámát 2013 augusztusában egyhetes, intenzív munkával állítottuk színpadra – pontosabban egy szabadban álló fára – Balatonzamárdiban. A beltéri változat 2013 októberében készült el.

A capriccio „szeszélyes”, kötetlen formában írt zenemű. Ugyanilyen szeszélyes, kötetlen módon él és álmodozik monodrámánk hősnője, Maryška is: ezért esik a szökőkútba, vágja le a szoknyáját és mászik fel a sörgyár kéményére. Előadásunk a szabadságról és arról az önfeledtségről szól, ami sokak szemében csak női szeszélynek tűnik.

Játssza: Hermann Flóra
Zene: Illés Árpád, Mezey Gábor
Rendezte: Maczák Ibolya
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!