1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
FESZT-FEST 2014 - RÉV SZÍNHÁZ (GYŐR): ZAKKANT
MU Színház - Stúdiószínpad
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.4 / 10
640 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
A Magyar Szín-Játékos Szövetség (MSz-JSz) szeptember 12-14. között nyolcadik alkalommal rendezi meg a FESZT-FEST-et, teljes nevén, a Fesztiválgyőztesek Fesztiválját a MU Színházban. A közönség tíz olyan előadást láthat, melyek az előző évad legjobbjainak bizonyultak.

A fesztivál kihagyhatatlan lehetőség mindazoknak, akik szeretik a magyar színházi világ látóterébe ritkán bekerülő amatőr színházasokat, és akik Budapesten szeretnék együtt látni az év legjobbjait, ahol az is eldől, hogy idén ki kapja az évad legjobb előadásának járó Paál István Diplomát. 20:00 RÉV Színház (Győr): Zakkant
helyszín: Káva Műhely
előadás hossza: 85’ A 2006-ban alakult Győri RÉV TIE (theater in education) Társulat 2009-ben újra gondolta magát és működését, és immár RÉV Színházi és Nevelési Társulat néven, átalakult társulattal vetette bele magát a drámaórák, színházi - és színházi nevelési előadások létrehozásába.
Társulatunk elsődleges célkitűzése, hogy olyan iskolákba, olyan diákoknak vigye el a színház semmivel nem összehasonlítható hangulatát - akár tantermi körülmények közé -, akik szociális vagy környezeti helyzetük miatt alig vagy egyáltalán nem találkoznak színházzal.
Színész - drámatanáraink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek mind a színházi, mind a drámás munkát tekintve. Közösségteremtő munkájuk során, évről - évre több száz diákkal dolgoznak együtt, legyen szó színházi nevelésről, színjátszásról, akár más szabadidős programról, táborokról.
Zakkant című színházi előadásunk a barátság, árulás, manipuláció, lelkiismeretfurdalás, a hatalom kiszolgálása, kiszolgáltatottság, segítő szándék és a legrosszabb végkifejlet motívumaira épül. Színházi előadásunk ezek mentén kalauzolja a nézőket William Shakespeare Hamletjének világába. Az eredeti mű mellett Tom Stoppard Rosencrantz és Guildenstern halott című drámája is alapja előadásunknak.
"pirkadat előtti sápadt ég...egy férfi nyeregben, veri az ablakszárnyakat.. És a neveinket kiáltozza..Emlékszem már, az a férfi ébresztett minket. Hívattak minket!"

De hova és miért? Ki ez a két fickó, akik azt sem tudják, hogy mi a saját nevük? Miért ennyire fontosak ők? Mit tehetnek annak érdekében, hogy mihamarabb kiderüljön számukra az igazság?
Rendező: Balla Richard

Helyszín

MU Színház
Budapest, XI., Körösy József u. 17.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!