Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FESZT-FEST 2014 - RÉV SZÍNHÁZ (GYŐR): ZAKKANT
MU Színház - Stúdiószínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 510 értékelés alapján
  Leírás
A Magyar Szín-Játékos Szövetség (MSz-JSz) szeptember 12-14. között nyolcadik alkalommal rendezi meg a FESZT-FEST-et, teljes nevén, a Fesztiválgyőztesek Fesztiválját a MU Színházban. A közönség tíz olyan előadást láthat, melyek az előző évad legjobbjainak bizonyultak.

A fesztivál kihagyhatatlan lehetőség mindazoknak, akik szeretik a magyar színházi világ látóterébe ritkán bekerülő amatőr színházasokat, és akik Budapesten szeretnék együtt látni az év legjobbjait, ahol az is eldől, hogy idén ki kapja az évad legjobb előadásának járó Paál István Diplomát. 20:00 RÉV Színház (Győr): Zakkant
helyszín: Káva Műhely
előadás hossza: 85’ A 2006-ban alakult Győri RÉV TIE (theater in education) Társulat 2009-ben újra gondolta magát és működését, és immár RÉV Színházi és Nevelési Társulat néven, átalakult társulattal vetette bele magát a drámaórák, színházi - és színházi nevelési előadások létrehozásába.
Társulatunk elsődleges célkitűzése, hogy olyan iskolákba, olyan diákoknak vigye el a színház semmivel nem összehasonlítható hangulatát - akár tantermi körülmények közé -, akik szociális vagy környezeti helyzetük miatt alig vagy egyáltalán nem találkoznak színházzal.
Színész - drámatanáraink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek mind a színházi, mind a drámás munkát tekintve. Közösségteremtő munkájuk során, évről - évre több száz diákkal dolgoznak együtt, legyen szó színházi nevelésről, színjátszásról, akár más szabadidős programról, táborokról.
Zakkant című színházi előadásunk a barátság, árulás, manipuláció, lelkiismeretfurdalás, a hatalom kiszolgálása, kiszolgáltatottság, segítő szándék és a legrosszabb végkifejlet motívumaira épül. Színházi előadásunk ezek mentén kalauzolja a nézőket William Shakespeare Hamletjének világába. Az eredeti mű mellett Tom Stoppard Rosencrantz és Guildenstern halott című drámája is alapja előadásunknak.
"pirkadat előtti sápadt ég...egy férfi nyeregben, veri az ablakszárnyakat.. És a neveinket kiáltozza..Emlékszem már, az a férfi ébresztett minket. Hívattak minket!"

De hova és miért? Ki ez a két fickó, akik azt sem tudják, hogy mi a saját nevük? Miért ennyire fontosak ők? Mit tehetnek annak érdekében, hogy mihamarabb kiderüljön számukra az igazság?
Rendező: Balla Richard
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!