1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
FESZT-FEST 2014 - EGYMÁS VÁNDORSZÍNHÁZ (LENDVA (SLO)): JOHN KANDER,FRED EBB, JOE MASTEROFF: CABARET
MU Színház - Színházterem
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.4 / 10
643 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
A Magyar Szín-Játékos Szövetség (MSz-JSz) szeptember 12-14. között nyolcadik alkalommal rendezi meg a FESZT-FEST-et, teljes nevén, a Fesztiválgyőztesek Fesztiválját a MU Színházban. A közönség tíz olyan előadást láthat, melyek az előző évad legjobbjainak bizonyultak.

A fesztivál kihagyhatatlan lehetőség mindazoknak, akik szeretik a magyar színházi világ látóterébe ritkán bekerülő amatőr színházasokat, és akik Budapesten szeretnék együtt látni az év legjobbjait, ahol az is eldől, hogy idén ki kapja az évad legjobb előadásának járó Paál István Diplomát. 17:00 Egy& Más Vándorszínház (Lendva (SLO)): John Kander, Fred Ebb, Joe Masteroff: Cabaret
helyszín: Színházterem
előadás hossza: 140’ egy szünettel Az Egy&Más Vándorszínház név negyedik éve van használatban, előtte a MNMI által alapított DiáXínpad névvel szerepelt társulatunk öt évig. Tavaly Ken Kesey Száll a kakukk fészkére c. előadásunkkal mutatkoztunk be a FESZT-FEST-en, idén J. Kander, F. Ebb, J. Masteroff legendás musicaljét mutatjuk be. Vándor-társulat vagyunk, hiszen hat-hét éve a Kárpát-medencében szerte játszunk (Szabadka, Zenta, Beregszász, Dunaszerdahely, Zalaegerszeg - Hevesi Sándor Színház, stb).
Az Egy&Más a kezdetektől fogva a profi színháztól megkövetelt minőségre törekszik, művészi kompromisszumokat nem köt még akkor sem, ha kifejezetten a szórakoztatás szándékával választ darabot. Lelkes és tehetséges vajdasági rendezőktől – többek között Mess Attilától - tanultunk színházi etikát, alázatot, precizitást, igényességet.
Rendező: Sloboda Tibor

Helyszín

MU Színház
Budapest, XI., Körösy József u. 17.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!