Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FESZT-FEST 2014 - BEREKENYE SZÍNJÁTSZÓ CSOPORT,SZILÁGYCSEHI (R):CZICZÓ ATTILA:FÉM,AVAGY ÉLNI VAGY SZ
MU Színház - Stúdiószínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 510 értékelés alapján
  Leírás
A Magyar Szín-Játékos Szövetség (MSz-JSz) szeptember 12-14. között nyolcadik alkalommal rendezi meg a FESZT-FEST-et, teljes nevén, a Fesztiválgyőztesek Fesztiválját a MU Színházban. A közönség tíz olyan előadást láthat, melyek az előző évad legjobbjainak bizonyultak.

A fesztivál kihagyhatatlan lehetőség mindazoknak, akik szeretik a magyar színházi világ látóterébe ritkán bekerülő amatőr színházasokat, és akik Budapesten szeretnék együtt látni az év legjobbjait, ahol az is eldől, hogy idén ki kapja az évad legjobb előadásának járó Paál István Diplomát. 16:00 Berekenye Színjátszó Csoport (Szilágycsehi (R)): Cziczó Attila: FÉM, avagy élni vagy szülni
helyszín: Káva Műhely
előadás hossza: 30’ A szilágycsehi Berekenye Diákszínjátszó Csoportja 1992-ben alakult, számos hazai és külföldi fellépéssel, fesztiválon való részvételével vívta ki magának a hírnevet. Évente megújuló közösségként nemcsak színjátékok előadása a cél, hanem a csapatépítés, a gátlások leküzdése és a közös játék élménye. A Berekenye több nemzedéknek alkalmat adott arra, hogy kipróbálja a színpadközeliséget mint lehetséges létformát. Célunk a középiskolás korosztályt, a kamaszokat színjátékkal, színművek színpadra állításával önmaguk minél teljesebb megismerésére ösztönözni, és a drámapedagógiai módszerek segítségével játékosan átvezetni őket a felnőtté válás időszakán.
Legújabb előadásunk: Cziczó Attila: F É M, avagy élni vagy szülni abszurd drámája. A FÉM egy szójátékból alkotott cím, egyrészt az angol fame (hírnév) szóra utal, másrészt a rideg, hideg, fémesen szürke életre. A dráma röviden a felnőtté - szülővé válás buktatóiról, hibáiról, megoldásairól szól – mindez a kamasz korosztály szemszögéből. A FÉM, avagy élni vagy szülni napjaink egyik legmeghatározóbb problémakörével foglalkozik: pénz, karrier, hírnév kontra párkapcsolat, család, gyerek.

Dramaturg: Bessenyei Gedő István
A rendező munkatársa: Poszet Nándor
Csapatvezető: Bodea György
Rendező: Bessenyei István
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!