1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
FESZT-FEST 2014 - JÓKAI SZÍNJÁTSZÓ TÁRSULAT, JÓKA (SK): SZIGLIGETI EDE: LILIOMFI
MU Színház - Színházterem
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.4 / 10
643 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
A Magyar Szín-Játékos Szövetség (MSz-JSz) szeptember 12-14. között nyolcadik alkalommal rendezi meg a FESZT-FEST-et, teljes nevén, a Fesztiválgyőztesek Fesztiválját a MU Színházban. A közönség tíz olyan előadást láthat, melyek az előző évad legjobbjainak bizonyultak.

A fesztivál kihagyhatatlan lehetőség mindazoknak, akik szeretik a magyar színházi világ látóterébe ritkán bekerülő amatőr színházasokat, és akik Budapesten szeretnék együtt látni az év legjobbjait, ahol az is eldől, hogy idén ki kapja az évad legjobb előadásának járó Paál István Diplomát. 17:00 Jókai Színjátszó Társulat, Jóka, (SK): Szigligeti Ede: Liliomfi
helyszín: Színházterem
előadás hossza: 120’ egy szünettel A társulat 2004-ben alakult, amikor is Tarkabaré címmel humoros bohózatokat mutatott be a jókai nagyérdeműnek. A csapat úgy gondolta, a kabaréjelenetek után egy kicsit komolyabb műfajjal is megpróbálkozik, és belefogott a Hyppolit, a lakáj című zenés vígjáték színpadra állításába. A próbálkozást siker koronázta, a darab 20 előadást ért meg. Többek között eljutott az Egressy Béni országos színjátszó fesztiválra is, ahol a zsűri a legjobb férfi főszereplő és a legszebb díszlet díját ítélte oda a csapatnak. Ezek után a csoport a Van, aki forrón szereti c. vígjátékot mutatta be, mellyel ugyancsak több díjat szereztünk a felvidéki fesztiválon. A cím sokaknak ismerősen csenghet, hiszen ki ne ismerné Tony Curtis, Jack Lemmon és Marylin Monroe zseniális alakítását a Billy Wilder rendezte vígjátékban. Idén a csapat újból népiesebb vizekre evezett, és Szigligeti Ede népszerű vígjátékával, a Liliomfival szórakoztatja a nagyérdeműt! Ezzel a darabbal értük el legszebb sikerünket, hiszen Szepsiből többek között elhoztuk az Egressy Béni országos színjátszó fesztivál fődíját, valamint a legjobb férfi főszereplő díját.
Rendező: Mészáros Beáta és Farkas Anna

Helyszín

MU Színház
Budapest, XI., Körösy József u. 17.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!