Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A HANGOK URAI - CSENGERI ATTILA, EGYHÁZI GÉZA
Erzsébetligeti Színház - Harmónia Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A két "nagy hatalmú" művész más oldaláról (is) bemutatkozik ezen a színházi esten. EGYHÁZI GÉZA és CSENGERI ATTILA vérre menő küzdelme a "hangok urának" címéért. Nagy musicalslágerek, rengeteg humor.

Sztorik (és sztárok) a színpadon. A két vidám "fickó" egy estére átevez a prózai humor terepére is. Kellér Dezső konferansz, Hacsek és Sajó jelenet, rengeteg humor köti össze a slágereket. A jól ismert dalokon kívül operaparódia éppúgy hallható, mint a közvetlen színpadi partnerek produkcióinak bemutatása Attila és Géza szemüvegén keresztül. A két részes zenés színházi este fő témája természetesen a színház, illetve az egész világ, amelyben élünk. Hiszen "színház az egész...."
  Szereposztás
Színész 
Csengeri Attila 
Színész 
Egyházi Géza 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1165, Hunyadvár utca 43/b Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?