1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
FESZT-FEST 2014 - LAJTORJA SZÍNPAD (SZABADSZÁLLÁS): GOODBYE!! KIS, ZENÉS REFLEXIÓK EGY RÖVIDHÍRRE
MU Színház - Stúdiószínpad
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.4 / 10
643 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
A Magyar Szín-Játékos Szövetség (MSz-JSz) szeptember 12-14. között nyolcadik alkalommal rendezi meg a FESZT-FEST-et, teljes nevén, a Fesztiválgyőztesek Fesztiválját a MU Színházban. A közönség tíz olyan előadást láthat, melyek az előző évad legjobbjainak bizonyultak.

A fesztivál kihagyhatatlan lehetőség mindazoknak, akik szeretik a magyar színházi világ látóterébe ritkán bekerülő amatőr színházasokat, és akik Budapesten szeretnék együtt látni az év legjobbjait, ahol az is eldől, hogy idén ki kapja az évad legjobb előadásának járó Paál István Diplomát. 16:00 Lajtorja Színpad (Szabadszállás): Goodbye!! Kis, zenés reflexiók egy rövidhírre
helyszín: Káva Műhely
előadás hossza: kb. 30’ Tegyi Tibor emlékére
A szabadszállási gazdaboltban a mai napig törik a fejüket, miért vásárolt tőlük egy tanár 30 darab fehér, savanyúkáposztás vödröt. Az ország legkülönbözőbb intézményeiben, iskolákban, kórházakban, közösségi terekben sokan törik a fejüket, miért dönt úgy egy hozzánk hasonló korú fiatal, hogy önként véget akar vetni az életének. Az idei FESZT-en szereplő szabadszállási Lajtorja csoport felső tagozatosaiként ezt a húsbavágó, sokrétegű témát járjuk körül többféle színpadi lehetőséget használó előadásunkban, amelyben tárgyaknak - így a vödröknek -, zenéknek, gesztusoknak, szavaknak, csendnek fontos szerep jut. Úgy érezzük, a világ sötét és fényes oldalát vizsgálgató gyermekszínjátszó életünk egyik fontos állomásához érkeztünk. „Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”
Rendező: Török László, Csokonai-díjas

Helyszín

MU Színház
Budapest, XI., Körösy József u. 17.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!