Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FESZT-FEST 2014 - LAJTORJA SZÍNPAD (SZABADSZÁLLÁS): GOODBYE!! KIS, ZENÉS REFLEXIÓK EGY RÖVIDHÍRRE
MU Színház - Stúdiószínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 507 értékelés alapján
  Leírás
A Magyar Szín-Játékos Szövetség (MSz-JSz) szeptember 12-14. között nyolcadik alkalommal rendezi meg a FESZT-FEST-et, teljes nevén, a Fesztiválgyőztesek Fesztiválját a MU Színházban. A közönség tíz olyan előadást láthat, melyek az előző évad legjobbjainak bizonyultak.

A fesztivál kihagyhatatlan lehetőség mindazoknak, akik szeretik a magyar színházi világ látóterébe ritkán bekerülő amatőr színházasokat, és akik Budapesten szeretnék együtt látni az év legjobbjait, ahol az is eldől, hogy idén ki kapja az évad legjobb előadásának járó Paál István Diplomát. 16:00 Lajtorja Színpad (Szabadszállás): Goodbye!! Kis, zenés reflexiók egy rövidhírre
helyszín: Káva Műhely
előadás hossza: kb. 30’ Tegyi Tibor emlékére
A szabadszállási gazdaboltban a mai napig törik a fejüket, miért vásárolt tőlük egy tanár 30 darab fehér, savanyúkáposztás vödröt. Az ország legkülönbözőbb intézményeiben, iskolákban, kórházakban, közösségi terekben sokan törik a fejüket, miért dönt úgy egy hozzánk hasonló korú fiatal, hogy önként véget akar vetni az életének. Az idei FESZT-en szereplő szabadszállási Lajtorja csoport felső tagozatosaiként ezt a húsbavágó, sokrétegű témát járjuk körül többféle színpadi lehetőséget használó előadásunkban, amelyben tárgyaknak - így a vödröknek -, zenéknek, gesztusoknak, szavaknak, csendnek fontos szerep jut. Úgy érezzük, a világ sötét és fényes oldalát vizsgálgató gyermekszínjátszó életünk egyik fontos állomásához érkeztünk. „Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”
Rendező: Török László, Csokonai-díjas
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!