Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
L1DANCEFEST 2014 - VAVA ŞTEFĂNESCU (RO): .. AFTER ALL
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
Immáron a XIV. L1DanceFest egyik helyszíneként örömmel látjuk vendégül Vava Ştefănescu előadását.

“Az ember teste/az én testem hajlamos az archívummá, virtuális archívummá válásra. Mit lehet csinálni mindazokkal a dolgokkal amik felhalmozódtak? Egy ponton arra vágyunk, hogy megszabaduljunk tőlük, de mégsem tudjuk eldobni őket. A változás örömteli lenne.
Veszel egy másik testet; kinyitod a szelepeit; kiválasztod az archivált törmeléket; félreteszed az újrahasznosítható darabokat; észreveszed, hogy nagyon kevés van belőlük; gondosan elhelyezed őket egy új test különböző pontjain (a koruk következtében mégiscsak törékenyek); félreteszed az álmokat; csupán néhány fog valóra válni [közülük]; véletlenszerűen beledobálod őket az új testbe; vársz egy kicsit; ha semmi nem történik, légy egy kicsit türelmes; időközben válaszd ki a kellékeket; amikor minden készen áll majd, akkor hozzáadod a kellékeket a testhez; kilökődhetnek, de ne aggódj, ez egy normális reakció, a test hozzá fog szokni néhányukhoz és meg fogja tartani őket, míg a többi láthatatlanná válik; mikor mindez kész, gondosan figyelj; keress egy megfelelő keretet egy régiségboltban – ez nagyon fontos; helyezd bele egy keretbe az eredményt és kapcsold be a TV-t: egy nagyon kellemes rajzfilmet fogsz látni. (Vava Ştefănescu) “A fizikai idő kérdését és az elmúlt művészi élmények újraélhetetlen “rétegekként” való felhalmozódását vizsgálja Vava Ștefănescu az …After All szólójában. A táncoló testet mint megbízhatatlan raktárat faggatja úgy, hogy egy másik, egy “idegen” fizikalitását (Carmen Coțofană-ét) a mulandó archívumának rekonstrukcióját megcélzó mozgó kísérletként használja. Vava Ştefănescu koreográfus és táncos, Romániában él és dolgozik. Számos ösztöndíjban és művészeti rezidenciában részesült, számos nemzetközi fesztiválon szerepelt, interdiszciplináris zeneszerző és kortárs tánc workshopokat, fesztiválokat tart egyetemeken vagy táncegyütteseknél, Romániában és külföldön. Legutóbbi munkái: Swing (TNC, 2013), Occupy Vava (TNC), Deliruri (Teatrul de Artă Deva, 2012). Több mint huszonöt színházi előadás koreográfiáját jegyzi, néhányban előadóként is szerepelt. Alapítója és igazgatója (1999-2003) a Multi Art Tánc Centernek (MAD). 2006 és 2013 között a Bukaresti Nemzeti Táncközpontnak volt a művészeti vezetője; jelenleg a Bukaresti Nemzeti Táncközpont vezérigazgatója. Koncepció: Vava Ştefănescu
Táncos: Carmen Coţofană
Látványterv: Adrian Damian
Jelmez: Paul Dunca
Videó: Irina Stelea
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?