Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ESZTER HAGYATÉKA
Erzsébetligeti Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
MÁRAI SÁNDOR: ESZTER HAGYATÉKA Érzéki megemlékezés 1 részben

Márai Sándor egyik legnépszerűbb regénye az "Eszter hagyatéka". Eszter, egy középkorú nő, akit "az élet oly csodásan megajándékozott és oly tökéletesen kirabolt" Elszegényedett kisnemesi miliőben éli életét Nunuval, a családi rokonnal, és a ház barátaival, Tiborral és Endrével. E csipkerózsika-álmot alvó, titkokat féltve őrző mindennapokba egy távirat tőr be. Lajos visszatér. Húsz év után visszatér. Lajos Eszter nagy szerelme, a férfi, aki kirabolta őt, a hazug, aki őt szerette és mégis nővérét, Vilmát vette el feleségül. Lajos bájától és romboló erejétől Eszter körül mindenki fél, hiszen mindenkinek van veszteni valója. De vajon miképpen fogadja Eszter a visszatérést? Meg tudott-e bocsátani vagy sem, s egyáltalán mi áll a hazaérkezés mögött? "Látod Eszter, a viszontlátás csaknem rejtélyesebben izgalmas, mint az első találkozás..."
  Szereposztás
Eszter  
Huszárik Kata 
Nunu, családi rokon  
Zsurzs Kati 
Lajos, Eszter sógora 
Király Attila 
Éva, Lajos lánya 
Sipos Vera 
Tibor, a család barátja 
Dózsa Zoltán 
Endre, közjegyző 
Perjés János 
Olga, elvált nő  
Vásári Mónika 
  Stáblista
Rendező 
Lénárd Róbert 
Rendező asszisztens 
Szalóky Dániel 
Díszlet, jelmez 
Árva Nóra 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1165, Hunyadvár utca 43/b Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?